Medisch Medewerker Informatiecentrum (m/v)

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken in Nederland. Je kunt hier terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. De groep bestaat uit 3 Business Lines (BL) en 18 vestigingen. De BL Velthuis kliniek richt zich op plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbetering. De BL Xpert Clinic richt zich op hand- en polszorg en de BL Helder kliniek richt zich op flebologie en proctologie. Met zo'n 250 medewerkers worden per jaar meer dan 20.000 patiënten in klinieken van Equipe Zorgbedrijven behandeld.

Door groei zijn wij voor het Informatiecentrum, gevestigd in Eindhoven op het hoofdkantoor, op zoek naar een: 

                                         Medisch Medewerker Informatiecentrum (M/V)

                                                 Voor 24 tot 32 uur per week

                                                (werkdagen en uren in overleg)


Jouw werkzaamheden:
Als medewerker informatiecentrum heb je het eerste telefonische commerciële contact met (potentiële) cliënten. Je geeft informatie over de behandelingen die wij binnen de merken uitvoeren en draagt zorg voor administratieve verwerking. Daarnaast behoren het nabellen van (potentiële) cliënten, het afnemen van telefonische enquêtes, het per mail beantwoorden van de vragen gesteld op o.a. de website en het versturen van brochures en afspraakbevestigingen tot de werkzaamheden. De medisch medewerker informatiecentrum wordt aangestuurd door de teamleider van het informatiecentrum. Het informatiecentrum is geopend van 08:00 uur tot 20:00 uur, op vrijdag tot 17:00 uur.


Wij vragen:
Je hebt minimaal een afgeronde opleiding Verpleegkundige niveau 4 aangevuld met enige jaren werkervaring. Je bent bij voorkeur bekend met telefonische (commerciële) dienstverlening. Je hebt een flexibele instelling (rooster), een prettige telefoonstem (ABN sprekend), uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van MS Office en Outlook. Accuratesse en een dienstverlenende instelling zijn vanzelfsprekende kwaliteiten. Je kunt goed luisteren en blind typen. Je hebt affiniteit met de cosmetische- zorgsector.


Wij bieden:
Een leuke parttime functie voor 24 tot 32 uur per week met enthousiaste en gedreven collega's binnen een ambitieuze organisatie. Werkdagen en uren in overleg.Daarnaast krijg je een gedegen inwerkperiode en hebben wij goede arbeidsvoorwaarden conform de cao ZKN. Het informatiecentrum is gevestigd op het hoofdkantoor in Eindhoven (Flight Forum 130).


Interesse?
Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag je CV voorzien van motivatie gericht aan de afdeling HR, t.a.v. mevrouw C. Brussé. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Brenda Strijbos, Teamleider Informatiecentrum via email naar b.strijbos@equipezorgbedrijven.nl

 

Interesse?
Bent u op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag uw CV voorzien van motivatie:

Per post naar:
Equipe Zorgbedrijven
t.a.v. Christel Brussé, HR Business Partner

Flight Forum 130, 5657 DD Eindhoven

Per e-mail naar:
Christel Brussé, HR Business Partner
vacatures@equipezorgbedrijven.nl

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten