Directiesecretaresse

Equipe Zorgbedrijven is een Nederlandse groep van gespecialiseerde klinieken op 16 locaties in Nederland, actief op het vlak van hand- en polszorg (Xpert Clinic), cosmetische chirurgie en dermatologie (Velthuis kliniek) en flebologie, proctologie en liesbreuken (Helder kliniek).

De groep verleent zowel verzekerde als niet-verzekerde zorg en staat garant voor een gespecialiseerde behandeling van de hoogste kwaliteit, gekenmerkt door:
• gebruik van de meest recente technologieën en moderne klinieken/OK faciliteiten;
• een geavanceerd kwaliteitscontrolesysteem en behandeltrajecten om tot het beste resultaat voor de patiënten te komen;
• een uitstekende dienstverlening en kwalitatief de beste medisch specialisten;
• een hoge mate van transparantie, zowel voor de patiënten als voor de verzekeraars;

De organisatie heeft als missie om de zorg aantoonbaar slimmer, beter en vriendelijker te maken. De waarden en normen zijn door de hele organisatie breed verankerd. Wij verrassen in stijl en aandacht, wij zijn trots en integer en we werken professioneel en accountable.

Voor het Directiesecretariaat, gevestigd op het hoofkantoor in Eindhoven zijn wij op zoek naar een:

                                                       Directiesecretaresse

                           Voor ondersteuning van de Financiële en Medische directeur
 
                                              Fulltime, 5 dagen per week (36-40 uur)

Jouw baan:
Als directiesecretaresse ben je de steun en toeverlaat van onze Medisch Directeur en Financieel Directeur op organisatorisch en inhoudelijk gebied. Je bent een ster in het managen van complexe agenda’s en weet een positieve bijdrage te leveren met jouw proactieve en oplossingsgerichte houding. Je zorgt ervoor dat zaken slim en efficiënt geregeld worden en bent het aanspreekpunt voor collega’s en externe relaties. Je kunt jouw workflow slim managen en durft gepaste feedback te geven waar nodig.

Wij vragen:
Een veelzijdige medewerker die in staat is zelfstandig en probleemoplossend te kunnen werken. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent sensitief met een sterk gevoel voor verhoudingen. Je bent stressbestendig en in staat om snel te schakelen en weet hoofd- en bijzaken te scheiden. Je hebt een proactieve, assertieve houding en bent betrouwbaar en discreet. Je bent enthousiast, flexibel, representatief en bent 5 dagen per week beschikbaar. Bijwonen van (medische) vergaderingen in de avonduren is voor jou geen probleem. Je hebt een afgeronde opleiding tot directiesecretaresse of managementassistente en een HBO werk- en denkniveau. Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en ervaring met werken met medisch specialisten is een pré.

Taken en verantwoordelijkheden in hoofdlijnen
• Agendabeheer directieleden
• Beheren artsendossiers
• Afhandelen e-mail, telefoon en post
• Voorbereiden en notuleren (van vaak medische) vergaderingen
• Verzorgen zakelijke correspondentie
• Zaken conform planning in beweging zetten en voortgangscontrole houden
• Bewaken procedures en afspraken
• Samenwerking binnen het secretariaat en bij afwezigheid collega werkzaamheden overnemen
• Ontvangst en begeleiding externe afspraken

Wij bieden:
Een prettige werksfeer binnen een ambitieuze organisatie waar hard gewerkt wordt en cliënten voorop staan. Een werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's waar initiatief gewaardeerd wordt. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ZKN. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.

Interesse?
Ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag jouw curriculum vitae, voorzien van motivatie en een recente foto, per email aan s.vangerwen@equipezorgbedrijven.nl 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Referenties kunnen worden opgevraagd

Interesse?
Bent u op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag uw CV voorzien van motivatie:

Per post naar:
Equipe Zorgbedrijven
t.a.v. Mevrouw S. van Gerwen

Flight Forum 130, 5657 DD Eindhoven

Per e-mail naar:
Mevrouw S. van Gerwen
s.vangerwen@equipezorgbedrijven.nl

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten