Financieel Analist

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken in Nederland. De onderneming komt voort uit de in 1995 opgerichte Velthuis kliniek. Men kan terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. De groep is georganiseerd in een matrix structuur bestaande uit 3 Business Lines (BL) en 14 vestigingen, waarvan 5 hoofdvestigingen met operatiekamers. Binnen een vestiging zijn een of meerdere Business Lines vertegenwoordigd en zijn er poliklinische en operatieve behandelfaciliteiten. De Business Line Velthuis kliniek richt zich plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbetering. De Business Line Xpert Clinic richt zich op hand- en polszorgchirurgie en de Business Line Helder kliniek richt zich op flebologie, proctologie en liesbreuken. Het hoofdkantoor van Equipe Zorgbedrijven bevindt zich in Eindhoven met de vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Gorinchem, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Velp, Venlo en Zeist. Met zo'n 250 medewerkers worden per jaar meer dan 20.000 patiënten in klinieken van Equipe Zorgbedrijven behandeld.


In 2015  heeft het beursgenoteerde investeringsfonds GIMV een minderheidsbelang in Equipe Zorgbedrijven genomen, met als doel de verdere groei van de organisatie te faciliteren. Dit heeft tevens geresulteerd in een programma van investeringen en verstevigingen van de organisatie. Zo is er onlangs een implementatie van Exact Financials uitgevoerd en is in december 2016 Handtherapie Nederland en Handtherapie Onderwijs overgenomen om de keten van specialistische en kwalitatief hoogwaardige handencentra toegankelijk te maken voor alle patiënten in Nederland.

In verband met een interne stap van de huidige functionaris zijn wij voor het hoofdkantoor in Eindhoven op zoek naar een:


                                                             Financieel Analist
                                                       (Fulltime  40 uur per week)
Jouw baan
Het initiëren en implementeren van verbeteringen en het ondersteunen van de financiële processen, rapportages en systemen. De Financieel Analist rapporteert aan de manager financial accounting en control van Equipe Zorgbedrijven.

Taken en verantwoordelijkheden in hoofdlijnen
• Functioneel beheer financiële applicatie (Exact Financials, VCD Crediteuren, Scansys, DB3)
• Opzetten en verbeteren van financiële processen
• Inrichten financiële rapportages
• Ondersteuning bij de maandelijkse afsluiting
• Opzetten en bijhouden van de werkinstructies (‘handleidingen’) en trainen van collega’s

Je beschikt over
• Een relevante afgeronde HBO opleiding
• Ervaring op het terrein van financiële processen en systemen alsmede consolidatie en het opstellen van jaarrekeningen is een voorwaarde voor het goed uitoefenen van de functie.
• Ervaring met projectmatig werken en op het gebied van financiële analyses
• Een flinke dosis ambitie, creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel
• Een professionele instelling en een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen
• Het talent om draagvlak te creëren binnen alle lagen van de organisatie; het overbruggen van tegengestelde belangen bij het aansturen en bij het onderhouden van contacten met verschillende vestigingen
• Sterke contactuele eigenschappen en goede presentation skills
• Een teamworker met doorzettingsvermogen die organisatiesensitief is

Wij bieden
Een prettige werksfeer binnen een ambitieuze organisatie waar hard gewerkt wordt en cliënten voorop staan. Een werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's waar initiatief gewaardeerd wordt. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ZKN. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Het hoofdkantoor is gevestigd aan het Flight Forum 130 te Eindhoven.


Ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag jouw curriculum vitae, voorzien van motivatie en een recente foto, per email aan de afdeling HR, t.a.v. mevrouw C. Brussé, vacatures@equipezorgbedrijven.nl
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de heer Vincent van Benthem op
tel: 06-31945724. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Referenties kunnen worden opgevraagd.

Interesse?
Bent u op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag uw CV voorzien van motivatie:

Per post naar:
Equipe Zorgbedrijven
t.a.v. Mevrouw C. Brussé, HR Business Partner

Flight Forum 130, 5657 DD Eindhoven

Per e-mail naar:
Mevrouw C. Brussé, HR Business Partner
vacatures@equipezorgbedrijven.nl

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten