HR Business Partner (M/V)

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde focusklinieken; Xpert Clinic, Helder kliniek en Velthuis kliniek. Xpert Clinic is de specialist op het gebied van hand- en polszorg, Helder kliniek richt zich op proctologie en flebologie en Velthuis kliniek focust op plastische chirurgie, injectables en huidverbetering. Inmiddels zijn er 20 locaties door heel Nederland waar kwalitatief hoogstaande zorg met oog voor de wensen van patiënten wordt geleverd. Het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere zorgaanbieders, zit onder meer in het feit dat er veel wordt geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek en in het centraal stellen van de kwaliteit in de klinieken. Equipe Zorgbedrijven wil aantoonbaar betere zorg leveren en maakt haar behandelingsresultaten volledig transparant en meetbaar (op aandoenings-, instellings- en behandelaarsniveau) voor de patiënten als ook voor huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor de afdeling HR zijn wij op zoek naar een:

                                     HR BUSINESS PARTNER (M/V) fulltime
               Met als aandachtsgebied de regio's  Rotterdam-Amsterdam-Velp-Enschede

Is de rol van HR Business Partner je op het lijf geschreven en krijg je energie van een dynamische omgeving, het schakelen tussen diverse stakeholders, het stroomlijnen van de belangen en het afstemmen van het HR beleid daarop? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 
Als HR Business Partner ben je binnen jouw aandachtsgebied de sparringspartner voor de (regio)managers en coördinatoren en op tactisch en operationeel niveau verantwoordelijk voor  de activiteiten die vallen binnen de 5 kerngebieden:
• HR beleid
• HR advies
• Personeelsadministratie
• Beheer
• Opleiding & training
 
In de administratieve uitvoering krijg je ondersteuning van de HR administratief medewerker. 
Daarnaast vragen wij van de HR Business Partner een initiatiefrijke en innovatieve rol binnen het HR team en heeft hij/zij een (pro-)actieve rol binnen HR gerelateerde projecten. Onze nieuwe HR collega is een gedreven, enthousiaste en daadkrachtige teamspeler met een 'can do' mentaliteit.
Je bent initiatiefrijk en pro-actief en in staat om prioriteiten te stellen en hebt daarbij een mens- en resultaatgerichte aanpak.


Als HR professional ben je een verbinder en in staat om draagvlak te creëren.
Jij hebt een afgeronde HBO opleiding richting HRM en al enkele jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke rol. Het hebben van goede communicatieve vaardigheden zien wij als een vanzelfsprekendheid. Door de spreiding van de regio's binnen jouw aandachtsgebied is bereidheid tot reizen een must. Van jou wordt verwacht dat je op maandag en donderdag op het hoofdkantoor in Eindhoven bent.
 
Wij bieden een prettige werkomgeving waarin je met bovenstaande kwalificaties volledig tot je recht komt.  Ons motto is ‘Zorg kan altijd slimmer, beter en vriendelijker’. We geven je graag de ruimte en het vertrouwen om jouw bijdrage te leveren aan de verdere groei van ons mooie bedrijf.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform cao ZKN. Een laptop, telefoon en auto behoren tot het arbeidsvoorwaardenpakket voor deze functie.
 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henriëtte Hubbers, Manager HR
E: h.hubbers@equipezorgbedrijven.nl
T: 06-83643178
of met Christel Brussé, HR Business Partner op 06-54722219


Solliciteren?
Graag ontvangen wij je CV voorzien van motivatie en recente  foto per email naar vacatures@equipezorgbedrijven.nl t.a.v. Henriëtte Hubbers, Manager HR
Kennismakingsgesprekken vinden plaats op het hoofdkantoor in Eindhoven (Flight Forum 130).

 

Interesse?
Bent u op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag uw CV voorzien van motivatie:

Per post naar:
Equipe Zorgbedrijven
t.a.v. Mevrouw H. Hubbers, manager HR

Flight Forum 130, 5657 DD Eindhoven

Per e-mail naar:
Mevrouw H. Hubbers, manager HR
vacatures@equipezorgbedrijven.nl

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten