Handchirurgen

Xpert Clinic is de specialist op het gebied van hand- en polszorg. In 2008 is Xpert Clinic gestart en inmiddels leveren we zorg vanuit  16 vestigingen verspreid door Nederland en hebben we een flinke groei ambitie, zodat we iedere patiënt de beste zorg in de directe woonomgeving kunnen bieden. In 2016 hebben onze handchirurgen en handtherapeuten 16.000 nieuwe patiënten behandeld; deels conservatief, deels operatief in combinatie met therapie.

Voor onze vestiging Den Haag zijn we op zoek naar:

                                                   Handchirurg M/V
                                          
U bent een ambitieuze plastisch of orthopedisch chirurg die graag werkzaam wil zijn binnen een innovatieve en servicegerichte setting. U heeft aantoonbare ervaring in de handchirurgie en bent in bezit van het FESSH examen of u heeft de ambitie dit examen op korte termijn te behalen. Wanneer u een Fellowship op het gebied van hand-, pols- of zenuwgebied heeft gevolgd dan is dat uiteraard een pre.


Wij bieden Een prettige werkomgeving waarin u deel uitmaakt van een multidisciplinair team van chirurgen en handtherapeuten. Ons motto is Zorg kan altijd beter, slimmer en vriendelijker. Kernwaarden die daarmee centraal staan binnen onze organisatie zijn; focus, patiëntgerichtheid, continu verbeteren en excelleren. Maar ook eigen initiatief, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen worden gewaardeerd. Xpert Clinic is voorloper op het gebied van uitkomstmetingen en daar zijn we trots op! We geven u graag de ruimte en het vertrouwen om uw bijdrage te leveren aan de verdere groei van ons mooie bedrijf. Dienstverband of vrijgevestigde praktijkvoering behoren tot de mogelijkheden.


Inlichtingen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marieke Bernaards,  Businessline Manager Xpert Clinic  M.Bernaards@xpertclinic.nl

 

Interesse?
Bent u op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag uw CV voorzien van motivatie:

Per post naar:
Equipe Zorgbedrijven
t.a.v. Mevrouw H. Hubbers, Manager HR

Flight Forum 130, 5657 DD Eindhoven

Per e-mail naar:
Mevrouw H. Hubbers, Manager HR
h.hubbers@equipezorgbedrijven.nl

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten