Information, Privacy and Security Officer

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken in Nederland. Je kunt hier terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. De groep bestaat uit 3 Business Lines (BL) en 18 vestigingen. De BL Velthuis kliniek richt zich op plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbetering. De BL Xpert Clinic richt zich op hand- en polszorg en de BL Helder kliniek richt zich op flebologie en proctologie. Met zo'n 250 medewerkers worden per jaar meer dan 20.000 patiënten in klinieken van Equipe Zorgbedrijven behandeld.

Voor de afdeling Quality, safety en compliance zijn wij op zoek naar een:

                            Information, Privacy & Security Officer

                                  voor 36 tot 40 uur per week

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van risicoanalyses, beleid, procedures en werkinstructies omtrent Information, privacy & security, zodat de organisatie voldoet aan wet- en regelgeving nu en in de toekomst. Daarnaast is de voorbereiding en begeleiding interne -  en externe audits op gebied van Information, privacy & security jouw taak. Het controleren van de uitvoering van beleid en werkinstructies hiervan hoort daar ook bij. 

De volgende taken zullen ook onder jouw verantwoordelijkheid vallen:
• Het  (gevraagd en ongevraagd) rapporteren aan de directie en (staf)management op gebied van Information, privacy & security.
• Ondersteuning van het crisisteam in geval van beveiligingsincidenten.
• Het creëren (en onderhouden) van bewustwording bij alle medewerkers en specialisten op het gebied van Information, privacy & security en de voor hen daaruit voortvloeiende werkinstructies en protocollen. Het geven van advies en opvolging daarvan, naar aanleiding van nieuwe wet- en regelgeving of interne/externe audits, aan met name de afdeling ICT, maar ook aan de overige betrokken afdelingen.
• Uitvoering van of ondersteuning bij relevante projecten.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij bent onze nieuwe ondernemende collega die nauwkeurig resultaatgericht werkt en een professionele sparringpartner voor het management is. Wij vinden in jou een echte teamplayer die daarnaast ook goed kan overleggen met collega’s buiten het team. Communicatief ben je erg sterk en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
Daarnaast willen we graag met jou in gesprek als je:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding Gezondheidswetenschappen (BMG) met affiniteit met ICT of  afgeronde HBO/WO  ICT en affiniteit met de zorgsector hebt;
• Overtuigingskracht hebt, het vermogen knelpunten en verbeterpunten te signaleren en agenderen bij het management;
• Het talent hebt om draagvlak te creëren binnen alle lagen van de organisatie; het overbruggen van tegengestelde belangen bij het aansturen en bij het onderhouden van contacten met verschillende vestigingen;
• Bereid bent tot reizen naar de verschillende vestigingen van Equipe Zorgbedrijven.

Wat bieden wij?
Een leuke en afwisselende baan binnen een ambitieuze organisatie waar hard gewerkt wordt en cliënten vooraan staan. Een werkomgeving op ons hoofdkantoor in Eindhoven met enthousiaste en gedreven collega's waar initiatief gewaardeerd wordt. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ZKN. Voor deze functie wordt een mobiele telefoon en een laptop ter beschikking gesteld.

Interesse?
Ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag jouw curriculum vitae, voorzien van motivatie en een recente foto, per email aan de afdeling HR, t.a.v. Christel Brussé, vacatures@equipezorgbedrijven.nl
Heb je inhoudelijke vragen neem dan contact op met Willemijn Akkerman, manager Quality Improvement op tel. 06-46866653 of per mail w.akkerman@equipezorgbedrijven.nl
De gespreken vinden plaats op het hoofdkantoor in Eindhoven (Flight Forum 130).

Interesse?
Bent u op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag uw CV voorzien van motivatie:

Per post naar:
Equipe Zorgbedrijven
t.a.v. Christel Brussé, HR Business partner

Flight Forum 130, 5657 DD Eindhoven

Per e-mail naar:
Christel Brussé, HR Business partner
c.brusse@equipezorgbedrijven.nl

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten