Logistiek medewerker operatiekamercomplex

Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een:

                           Logistiek medewerker operatiekamercomplex

                                (24-30 uur per week, verdeeld over 5 dagen)

Jouw werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor het bestellen, ontvangen en verwerken van alle materialen die binnen de kliniek worden gebruikt door de OK en Verkoever. Je maakt hierbij gebruik van vaste leveranciers en bestelprocedures en werkt nauw samen met de OK-teams. Zowel op het operatiekamercomplex als in de rest van de kliniek zorg je voor een directe verwerking van binnengekomen materialen, zowel steriel als onsteriel. Je assisteert het team door klaar te zetten voor operaties en voert continue controles uit over de voorraad. Je bent het aanspreekpunt voor operatieassistente, doktersassistente, anesthesiemedewerker en verpleegkundige wanneer het om bestellingen gaat. Je voert ook kleine klusjes uit in het operatiekamercomplex en in de kliniek en zorgt dat het magazijn onderhouden blijft (o.a. schoonhouden van rekken)

Wij vragen: Een opleiding op MBO-niveau met minimaal 2 jaar (relevante) werkervaring. Je hebt enige ervaring met logistieke processen en Fifo systeem. Als je opgeleid bent tot medewerker CSA is dat een pré. Je bent flexibel inzetbaar voor 24-30 uur per week. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord als geschrift. Je werkt accuraat en bent een teamplayer.

Wij bieden:
Een erg prettige werksfeer binnen een ambitieuze organisatie, waar hard gewerkt wordt en cliënten vooraan staan. Een werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's waar initiatief gewaardeerd wordt. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ZKN. Dienstverband is een tijdelijk contract dat bij goed functioneren kan worden omgezet naar een vast dienstverband.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Saskia Laurenssen, coordinator operatiekamercomplex via email naar: s.laurenssen@equipezorgbedrijven.nl

Om in dienst te treden bij Equipe Zorgbedrijven vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Interesse?
Bent u op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag uw CV voorzien van motivatie:

Per post naar:
Equipe Zorgbedrijven
t.a.v. Christel Brussé, HR Business Partner

Flight Forum 130, 5657 DD Eindhoven

Tel: 06-54722219

 

Per e-mail naar:
Christel Brussé, HR Business Partner
vacatures@equipezorgbedrijven.nl

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten