Medewerker Informatiecentrum (m/v)

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken in Nederland. De onderneming komt voort uit de in 1995 opgerichte Velthuis kliniek. Men kan terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. De groep bestaat uit een aantal klinieken (merken). Het merk Xpert Clinic richt zich op hand- en polszorg, het merk Velthuis kliniek richt zich op plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbetering en het merk Helder kliniek richt zich op spataderen, proctologie en liesbreuken. De vestigingen van Equipe Zorgbedrijven bevinden zich in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Gorinchem, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Velp, Venlo en Zeist. Binnen een vestiging zijn een of eerdere merken vertegenwoordigd en zijn er poliklinische en operatieve behandelfaciliteiten. Equipe Zorgbedrijven wordt gedreven door het leveren van zorg van aantoonbaar betere kwaliteit en beoogt het beste resultaat. De organisatie heeft als missie om de zorg aantoonbaar slimmer, beter en vriendelijker te maken. De waarden en normen zijn door de hele organisatie breed verankerd. Wij verrassen in stijl en aandacht, wij zijn trots en integer en we werken professioneel en accountable.

Door groei zijn wij voor het Informatiecentrum, gevestigd in Eindhoven op het hoofdkantoor, op zoek naar een enthousiaste allround: 

                                          Medewerker Informatiecentrum (M/V)

                                                 Voor 24 tot 32 uur per week

                                                (werkdagen en uren in overleg)


Jouw werkzaamheden:
Als medewerker informatiecentrum heb je het eerste telefonische commerciële contact met (potentiële) cliënten. Je geeft informatie over de behandelingen die wij binnen de merken uitvoeren en draagt zorg voor administratieve verwerking. Daarnaast behoren het nabellen van (potentiële) cliënten, het afnemen van telefonische enquêtes, het per mail beantwoorden van de vragen gesteld op o.a. de website en het versturen van brochures en afspraakbevestigingen tot de werkzaamheden. De medewerker informatiecentrum wordt aangestuurd door de teamleider van het informatiecentrum. Het informatiecentrum is geopend van 08:00 uur tot 20:00 uur, op vrijdag tot 17:00 uur.


Wij vragen:
Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau met enige jaren werkervaring. Je bent bij voorkeur bekend met telefonische (commerciële) dienstverlening. Je hebt een flexibele instelling (rooster), een prettige telefoonstem (ABN sprekend), uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van MS Office en Outlook. Accuratesse en een dienstverlenende instelling zijn vanzelfsprekende kwaliteiten. Je kunt goed luisteren en blind typen.


Wij bieden:
Een leuke parttime functie voor 24 of 32 uur per week met enthousiaste en gedreven collega's binnen een ambitieuze organisatie. Werkdagen en uren in overleg.Daarnaast krijg je een gedegen inwerkperiode en hebben wij goede arbeidsvoorwaarden conform de cao ZKN. De functie is ingedeeld in schaal 35 (min 1.938,00-max 2.882,00 op basis van voltijd 40 uur) van de CAO ZKN. Het informatiecentrum is gevestigd op het hoofdkantoor in Eindhoven (Flight Forum 130).


Interesse?
Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag je CV voorzien van motivatie gericht aan de afdeling HR, t.a.v. mevrouw C. Brussé. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Leon Lindhout, Teamleider Informatiecentrum via email naar l.lindhout@equipezorgbedrijven.nl

 

Interesse?
Bent u op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag uw CV voorzien van motivatie:

Per post naar:
Equipe Zorgbedrijven
t.a.v. Christel Brussé, HR Business Partner

Equipe Zorgbedrijven Nederland BV, Flight Forum 130, 5657 DD Eindhoven 

T: 088-7785230

Per e-mail naar:
Christel Brussé, HR Business Partner
vacatures@equipezorgbedrijven.nl

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten