Medewerker zorgadministratie

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken in Nederland. Je kunt hier terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. De groep bestaat uit 3 Business Lines (BL) en 18 vestigingen. De BL Velthuis kliniek richt zich op plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbetering. De BL Xpert Clinic richt zich op hand- en polszorg en de BL Helder kliniek richt zich op flebologie en proctologie. Met zo'n 250 medewerkers worden per jaar meer dan 20.000 patiënten in klinieken van Equipe Zorgbedrijven behandeld.

Om de zorgadministratie  met ons in goede banen te leiden, zijn wij voor de afdeling Finance & Control op zoek naar een:


                                             Medewerker zorgadministratie
                                                  (24 tot 32 uur per week)

Jouw baan
Als medeweker zorg administratief ben je samen met 2 andere collega’s verantwoordelijk voor de centrale zorgadministratie. De centrale zorgadministratie bewaakt de tijdige, juiste  en volledige registratie van DBC’s en draagt zorg voor het declaratieproces. Je bent verantwoordelijk voor de interne controles ten aanzien van de zorgregistratie. Deze voer je zelfstandig en je rapporteert de bevindingen aan het management. Je hebt  een signalerende  rol, je bent proactief en constateert mogelijkheden voor het verbeteren van processen en neemt het initiatief om verbeteringen te realiseren. Daarnaast ben je een vraagbaak voor het primair proces waar de registratie plaatsvindt. 


Je beschikt over
• Een administratieve opleiding op MBO-4
• Minimaal 2 tot 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
• Ruime ervaring met Microsoft Office
• Een kritische houding, analytisch vermogen, je werkt accuraat en beschikt over  goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden

Wij bieden
Een prettige werksfeer binnen een ambitieuze organisatie waar hard gewerkt wordt en cliënten voorop staan. Een werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's waar initiatief gewaardeerd wordt. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ZKN. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Het hoofdkantoor is gevestigd aan het Flight Forum 130 te Eindhoven.

Interesse?
Ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag jouw curriculum vitae, voorzien van motivatie en een recente foto, per email aan de afdeling HR, t.a.v. mevrouw C. Brussé, vacatures@equipezorgbedrijven.nl
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met mevrouw Karin Hellings op tel: 06-25013367. Referenties kunnen worden opgevraagd.

 

 

Interesse?
Bent u op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag uw CV voorzien van motivatie:

Per post naar:
Equipe Zorgbedrijven
t.a.v. Mevrouw C. Brussé, HR Business partner

Flight Forum 130, 5657 DD Eindhoven

Per e-mail naar:
Mevrouw C. Brussé, HR Business partner
vacatures@equipezorgbedrijven.nl

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten