Merk and Content Marketeer verzekerde zorg

Wordt de zorg die jullie bieden vergoed? Hoe lang duurt het voordat ik bij jullie terecht kan? Hoe worden jullie door patiënten gewaardeerd? Heeft mijn zorgverzekeraar een contract met jullie? Zijn jullie vergelijkbaar met een ziekenhuis?

Allemaal vragen die onze patiënten regelmatig stellen. Als Merk & Content Marketeer help je mee deze belangrijke vragen te beantwoorden. Dat doe je door content te maken die begrijpelijk, inlevend en persoonlijk is. Daarmee maak je voor onze patiënten het verschil.

Samen met het marketing team en de businessline manager zorg jij dat de verzekerde zorgmerken van Equipe (o.a. Xpert Clinic) steeds meer de rol van thought leader pakt. Jouw uitdaging is ervoor zorgen dat onze patiënten, doorverwijzers en andere stakeholders op het juiste moment de juiste boodschap ontvangen via het juiste kanaal.

Jouw werk
Als Merk & Content Marketeer weet jij als geen ander hoe je een propositie vertaalt naar een goed concept. En dat concept werk je uit in allerlei marketingmiddelen. Je toetst je ideeën vooraf bij patiënten, test ze (online én offline) en scherpt onze boodschap continu aan. Daarbij schiet je niet direct in de oplossingsstand, maar neem je de tijd om creatieve manieren te vinden om doelstellingen te halen. Je durft daarbij te experimenteren en maakt van omdenken een sport. Je voelt je succesvol als je aantoonbaar beter resultaat behaalt op patiënt tevredenheid.

Heb jij passie voor content creatie, storytelling, pr en content marketing?
Met jouw marketing maar vooral communicatie-ervaring ben je breed inzetbaar op vraagstukken rondom merkpositionering, content creatie en campagne voeren met zowel onze potentiële patiënten als ook onze andere stakeholders (huisartsen, zorgverzekeraars). Jouw ervaring met content management en marketing automation gebruik je om duidelijk te omschrijven op welke wijze je de content wilt beheren en aanpassen. Je stemt daarbij regelmatig af met de businessline manager en de marketing manager. Je verdiept je samen met je collega’s in de patient journey en ontdekt welke kanalen en middelen effectief zijn. In het marketing team ben jij de eXpert op gebied van Content en Communicatie. Jouw kennis verhoog je door trends te volgen, evenementen bij te wonen en open te staan voor de kennisoverdracht van collega experts. Jij leert van experts en zij van jou!

Jouw ervaring
Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die het volgende met zich meebrengt:
• Hbo+ of academisch werk- en denkniveau;
• 3 - 5 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur in de zorg)
• Denker maar vooral doener!
• Jij hebt een passie voor en ervaring met content creatie, storytelling, pr en content marketing;
• Ervaring met (online) campagne voeren naar diverse doelgroepen B2C en B2B;
• Cms en marketing automation kennis;
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.


Jij staat stevig in je schoenen en steekt je mening niet onder stoelen of banken. Omdat je weet waarover je praat maakt het je weinig uit wie je gesprekspartners zijn. En waar nodig pas je daar je boodschap of communicatiestijl op aan. Overtuigen doe je op natuurlijke wijze, je bent makkelijk benaderbaar, proactief en staat open voor de mening van collega’s. Feedback geef en ontvang je regelmatig.

Jouw toekomst
Vanaf je eerste werkdag als Merk & Content Marketeer bij Equipe Zorgbedrijven, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het begrijpelijk en persoonlijk maken van alle informatie rondom de verzekerde zorg die wij aanbieden. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren. Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze organisatie investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Over Equipe
Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken in Nederland. Je kunt hier terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. De groep bestaat uit 3 Business Lines (BL) en 18 vestigingen. De BL Velthuis kliniek richt zich op plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbetering. De BL Xpert Clinic richt zich op hand- en polszorg en de BL Helder kliniek richt zich op flebologie en proctologie. Met zo'n 250 medewerkers worden per jaar meer dan 20.000 patiënten in klinieken van Equipe Zorgbedrijven behandeld.


Wij bieden
Een prettige werksfeer binnen een ambitieuze organisatie waar hard gewerkt wordt en cliënten voorop staan. Een werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's waar initiatief gewaardeerd wordt. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ZKN. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Het hoofdkantoor is gevestigd aan het Flight Forum 130 te Eindhoven. Het betreft een fulltime functie van 36-40 uur per week.

Enthousiast?
Ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag jouw curriculum vitae, voorzien van motivatie en een recente foto, per email aan Christel Brussé, HR Business Partner, vacatures@equipezorgbedrijven.nl
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Referenties kunnen worden opgevraagd.
 

 

Interesse?
Bent u op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag uw CV voorzien van motivatie:

Per post naar:
Equipe Zorgbedrijven
t.a.v. Christel Brussé, HR Business partner

Flight Forum 130, 5657 DD Eindhoven

Tel: 06-54722219

Per e-mail naar:
Christel Brussé, HR Business partner
vacatures@equipezorgbedrijven.nl

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten