Relatiemanager Zorgverkoop

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken in Nederland. De onderneming komt voort uit de in 1995 opgerichte Velthuis kliniek. Men kan terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. De groep bestaat uit een aantal klinieken (merken). Het merk Xpert Clinic richt zich op hand- en polszorg, het merk Velthuis kliniek richt zich op plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbetering en het merk Helder kliniek richt zich op spataderen, proctologie en liesbreuken. De vestigingen van Equipe Zorgbedrijven bevinden zich in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Gorinchem, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Velp, Venlo en Zeist. Binnen een vestiging zijn een of eerdere merken vertegenwoordigd en zijn er poliklinische en operatieve behandelfaciliteiten. Equipe Zorgbedrijven wordt gedreven door het leveren van zorg van aantoonbaar betere kwaliteit en beoogt het beste resultaat. De organisatie heeft als missie om de zorg aantoonbaar slimmer, beter en vriendelijker te maken. De waarden en normen zijn door de hele organisatie breed verankerd. Wij verrassen in stijl en aandacht, wij zijn trots en integer en we werken professioneel en accountable.

De ontwikkelingen in het zorglandschap vragen om continue aandacht om de veranderingen te volgen, te vertalen voor en naar de organisatie om hier volgens adequaat op in te spelen en een gedegen gesprekspartner voor de financiers van zorg te zijn. Zorgverkoop is een belangrijk organisatieonderdeel, waarvan de uitkomst een grote invloed heeft op de strategische visie op zorg en op het financiële resultaat van de organisatie.

Daarom zoeken wij voor op ons hoofdkantoor in Eindhoven een
                                         Relatiemanager Zorgverkoop
                                                36- 40 uur per week
 
Als Relatiemanager Zorgverkoop ben je verantwoordelijk voor en coördineer je de inhoud en het proces van zorgverkoop bij de zorgverzekeraars, Arbodiensten en bedrijfsartsen en andere bedrijven die zorg inkopen. De activiteiten vinden plaats in een matrix gestuurde organisatie, waarbij je verantwoordelijkheid aflegt aan de COO (Chief Operational Officer) 

Je houdt je bezig met;
• Het ontwikkelen van verkoopproposities in nauw overleg met de Business Line Managers
• Het opbouwen, onderhouden en uitbouwen van contacten t.b.v. het daadwerkelijk afsluiten van zorgcontracten
• Het signaleren van trends en ontwikkelingen in de markt, deze omzetten naar kansen en bedreigingen, het hierop anticiperen en het komen met voorstellen / advies richting Directie
• Het positioneren van Equipe Zorgbedrijven binnen de zorgverkoopcyclus (aanbestedingen, onderhandelingsproces en bewaken van lopende contractafspraken)
• Het coördineren en het maken van de vertaalslag van alle eisen uit de zorgmarkt naar de relevante afdeling
• Het opbouwen, onderhouden en exploiteren van relevante netwerken in zorgverkoop, politiek, bedrijfsleven, brancheorganisaties en overige stakeholders
• Het adviseren en ondersteunen van de Directie in strategische vraagstukken en juridische zaken in relatie tot zorgverkoop

Je bent;
• Een ervaren, analytisch en financieel onderlegde professional met een afgeronde HBO of academische opleiding
• Een conceptueel denker en doortastend en je kunt nieuwe invalshoeken (laten) zien
• Bij uitstek een netwerker en in staat om vlot en effectief contacten te leggen met relevante partijen
• Iemand met commercieel inzicht en je kent de dynamiek van onderhandelen en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie
 
Wij bieden je:
Een prettige werksfeer binnen een ambitieuze organisatie waar hard gewerkt wordt en cliënten en kwaliteit voorop staan. Een werkomgeving met enthousiaste  en gedreven collega's waar initiatief gewaardeerd wordt. Het betreft een fulltime functie (36 tot 40 uur). Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ZKN. Het hoofdkantoor is gevestigd aan het Flight Forum 130 te Eindhoven.
 

 

Interesse?
Bent u op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag uw CV voorzien van motivatie:

Per post naar:
Equipe Zorgbedrijven
t.a.v. Mevrouw H. Hubbers, manager HR

Flight Forum 130, 5657 EA Eindhoven

Per e-mail naar:
Mevrouw H. Hubbers, manager HR
vacatures@equipezorgbedrijven.nl

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten