Stagiair(e) Finance and Control

Communicatief sterke finance topper gezocht met affiniteit voor data analyses en reporting.

Volg jij op dit moment een bachelor,- of masterstudie in de richting van finance? Vind jij het leuk om met data te stoeien? Heb jij een passie voor financiële analyses en procesoptimalisaties? En ben jij per direct opzoek naar een meewerkstage van minimaal 32 uur per week? Dan zoeken wij jou!

Equipe Zorgbedrijven is op zoek naar een stagiair(e) voor de financiële afdeling op ons hoofdkantoor in Eindhoven. Je werkt samen met de businesscontroller en de afdeling financial control aan de verdere professionalisering van de Planning en Control processen en de doorontwikkeling van de managementinformatie/reporting.

Taken die hieruit voortvloeien zijn o.a.:
• Het helpen opzetten van KPI rapportages en analyses;
• Opstellen en optimaliseren van maandelijkse financiële- en management rapportages;
• Het helpen opzetten en opstellen van de forecast, budgetten en scenariomodellen;
• Je voert analyses uit, doet (proces) verbetervoorstellen en implementeert deze na goedkeuring van de leidinggevende.

Wie zijn wij?
Equipe Zorgbedrijven is een sterk groeiende zelfstandige groep van gespecialiseerde focusklinieken; Xpert Clinic, Helder kliniek  en Velthuis kliniek. Xpert Clinic is de specialist op het gebied van hand- en polszorg, Helder kliniek richt zich op proctologie en flebologie en Velthuis kliniek focust op plastische chirurgie, injectables en huidverbetering. Inmiddels zijn er meer dan 20 locaties door heel Nederland waar kwalitatief hoogstaande zorg met oog voor de wensen van patiënten wordt geleverd. Het onderscheidend vermogen ten opzicht van andere zorgaanbieders, zit onder meer in het feit dat er veel wordt geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek en in het centraal stellen van de kwaliteit in de klinieken. Equipe Zorgbedrijven wil aantoonbaar betere zorg leveren en maakt haar behandelingsresultaten volledig transparant en meetbaar (op aandoenings-, instellings- en behandelaarsniveau) voor de patiënt¬en alsook voor huisartsen en zorgverzekeraars.

Finance en Business Control ondersteunen het senior management en de directie met het verstrekken van juiste, tijdige en kwalitatief hoogwaardige managementinformatie en analyses. Zij adviseren het management over de voortgang en verbetering van de dagelijkse performance en participeren in initiatieven die bijdragen aan de verdere groei en ambities van Equipe. 

Wat bieden wij?
Wij bieden een stage vergoeding conform de cao ZKN en een plezierige en leerzame werkomgeving, waarbij je uitgedaagd wordt om je ambities waar te maken! Uiteraard krijg je tijdens je stage de nodige persoonlijke begeleiding en gaan we in gezamenlijk overleg op zoek naar een passende stageopdracht.

Wie ben jij?
• Je volgt een HBO(+) opleiding in de richting van Finance & Control / Bedrijfseconomie;
• Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden;
• Je bent analytisch sterk en constructief kritisch;
• Je bent uitstekend in de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift;
• Je bent goed bekend met Microsoft Office, met name Excel;
• Je bent een gedreven pro-actief en enthousiaste persoonlijkheid die uitdagingen met beide handen aangrijpt en waarde hecht aan een gezellige werksfeer;

Interesse? Email dan je CV en korte motivatie naar r.debruin@equipezorgbedrijven.nl

Interesse?
Bent u op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie dan ontvangen wij graag uw CV voorzien van motivatie:

Per post naar:
Equipe Zorgbedrijven
t.a.v. Rick de Bruin

Per e-mail naar:
Rick de Bruin
r.debruin@equipezorgbedrijven.nl

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten