Equipe Zorgbedrijven Held regio Rotterdam 2016

09-12-2016

Equipe Zorgbedrijven is op 8 december uitgeroepen tot Nieuwe Held 2016 in de regio Rotterdam. Nanda Ziere ontving de prijs uit handen van jurylid Harald Swinkels, CEO NLE, tijdens de eindejaarsbijeenkomst van VNO-NCW Regio Rotterdam in het stadhuis.

De winnaar blinkt volgens de jury uit in uniek ondernemerschap. Gastvrijheid en dienstverlening zijn voor Equipe Zorgbedrijven net zo belangrijk als de medische ingreep zelf. De scores op sites als Zorgkaart Nederland bewijzen dit. De zelfstandige groep van gespecialiseerde zorgbedrijven heeft vestigingen door heel Nederland. Onder Equipe vallen de Helder kliniek, Velthuis Kliniek en Xpert Clinic. De zorgondernemers zoeken actief naar behandelingen waarin de bestaande markt onvoldoende voorziet. Ze spelen hierop in door hiervoor nieuwe klinieken op te richten. Voor, tijdens en na de behandeling onderhouden zij digitaal actief contact met de patiënten. Ze delen de gegeven feedback met de specialisten en sporen hen aan om onderlinge scoreverschillen te bespreken en te verbeteren. Dat is echt uniek!

 

Tien bedrijven streden het afgelopen jaar om de prijs voor Nieuwe Held 2016. De jury bracht het aantal kandidaten terug naar drie genomineerden: Connect Holland, Equipe Zorgbedrijven en Daan. “Wij zijn heel blij met deze prijs”, zegt Nanda Ziere van Equipe Zorgbedrijven. “Het is een erkenning voor al onze specialisten en medewerkers. Ons team maakt het verschil. Onze ervaren specialisten onderscheiden zich door hun passie voor patiëntenzorg. Wij zien onszelf als vernieuwer en versneller in de zorg.”

 

Sinds 2013 organiseert VNO-NCW Regio Rotterdam ieder jaar de Nieuwe Helden-verkiezing. Hiermee krijgen de winnaars een podium, zodat zij anderen kunnen inspireren met hun visie, passie en excellent ondernemerschap. De Nieuwe Helden zijn de vernieuwers en versnellers in het bedrijfsleven.

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten